Co. εμπορίου & εμπορίου Chiefstone Wenzhou, ΕΠΕ.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας MIG MAG συγκόλλησης με μηχανή για τις πωλήσεις
Η μηχανή που χαρακτηρίζει την ποιότητα είναι καλή, και η τιμή είναι κατάλληλη.

—— Peter

Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή. Ο πωλητής δίνει μεγάλη προσοχή στη συσκευασία. Δεν υπάρχει καμία ζημία. Ο πωλητής καθοδηγεί υπομονετικά τη λειτουργία της μηχανής.

—— Ο κ. Smith

Είμαι Online Chat Now

Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

1 2 3
Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd. Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd. Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Tanky
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Εμείς, η Co. Wenzhou Chiefstone C&T, ΕΠΕ κατασκευαστής a/k/a Sinoweld και εξαγωγέας είμαστε ειδικευμένος κατασκευαστής προϊόντων συγκόλλησης στην Κίνα. Εκτός από τα προϊόντα μας, έχουμε την πολύ στενή και μακροπρόθεσμη σχέση με τα μέρη των κύριων κατασκευαστών προϊόντων συγκόλλησης στην Κίνα. Μπορούμε να παρέχουμε σε όλα τα είδη προϊόντων συγκόλλησης, όπως οι μηχανές συγκόλλησης, οι τέμνουσες μηχανές πλάσματος αέρα, η συγκόλληση ή οι τέμνοντες φανοί, οι προμήθειες ασφάλειας, τα αναλώσιμα υλικά συγκόλλησης και μερικά άλλα, ISO9001, το CE, το Ansi, τις πιστοποιήσεις CSA, και τις θαλάσσιες πιστοποιήσεις για Mig το καλώδιο, όπως Lloyds, τα ABS, το DB, κ.λπ. Τα προϊόντα μας κατέχουν την ανώτερη ποιότητα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα αλλά δίνουν την κινεζική ανταγωνιστική τιμή. Επίσης, η μιας στάσης ψωνίζοντας υπηρεσία μας θα μειώσει σημαντικά το χρόνο και το κόστος των πελατών μας. Μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη επιλογή για την απαίτησή σας προϊόντων συγκόλλησης. Κατά συνέπεια, η επιχείρησή μας επευφημείται ιδιαίτερα στην παγκόσμια αγορά.

 

Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι τα προϊόντα μας είναι εγγυημένα. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής και πριν από την αποστολή, θα πάμε στο εργαστήριο ή τα συνεργασμένα εργοστάσια να ελέγξουμε, για να σιγουρευτούμε ότι όλα είναι λεπτά. Εργαζόμαστε ακριβώς ως γραφείο σας στην Κίνα! Είμαστε τα μάτια σας.

 

Στο παρελθόν πάνω από 15 έτη, έχουμε συσσωρεύσει την πολύτιμη εμπειρία στην παραγωγή και την εξαγωγή των προϊόντων συγκόλλησης. Αυτή η πλούσια εμπειρία κάνει την επιχείρησή μας να αναπτυχθεί γρήγορα με έναν όγκο ετήσια πωλήσεων περισσότερων από 10 εκατομμύριο δολαρίων. Επιπλέον, η επιχείρησή μας δεν σταματά ποτέ την καλύτερη υπηρεσία για τους υπερπόντιους πελάτες μας. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε επιδείξει διαδοχικά το προϊόν μας στη συγκόλληση AWS παρουσιάζουμε στην Αμερική και το ΈΣΣΕΝ παρουσιάζει στη Γερμανία. Οι πελάτες μας είναι σε όλο τον κόσμο.

Για να συνοψίσουν, τα επτά εντυπωσιακά πλεονεκτήματα της επιχείρησής μας περιλαμβάνουν τη μεγάλη έκταση των προϊόντων συγκόλλησης, έγκαιρη παράδοση, τέλειες υπηρεσίες, η γρήγορη επιχείρηση ανατροφοδοτεί το σύστημα, τους έμπειρους και αποδοτικούς υπαλλήλους, την ανταγωνιστική τιμή βασισμένους στην εξασφαλισμένη ποιότητα, καθώς επίσης και τις προηγμένες μεθόδους επικοινωνίας όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το fax, το τηλέφωνο, skype, και μερικά άλλα.

 

Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι η κύρια εμπορική επιχείρηση στα προϊόντα συγκόλλησης. Με την εμπειρία μας στη συγκόλληση, βοηθάμε πάντα τον πελάτη μας για να αναπτύξουμε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων συγκόλλησης που είναι κατάλληλα για την αγορά τους. Η ελπίδα εσείς θα ήταν ένας από τους εκτιμημένους πελάτες μας σύντομα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Chiefstone Commerce & Trade Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-577-8865-8821

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)